Gulaš

Gulaš
dodatak_gulas

Gulaš na Vitamin način. Stari ukus koji traje.

Sastojci:

  1. 600 g goveđeg mesa
  2. 6 kašika suncokretovog ulja
  3. 2 kom lovorovog lista Vitamin Horgoš
  4. 250 ml soka od paradajza
  5. 1 kašičice bosiljka
  6. Dodatak jelima Gulaš Vitamin Horgoš
  7. 1 kašičica peršuna
  8. 600 g crnog luka
  9. 2 kašičice Horgoške paprike paprike

Priprema:

  1. Dinstanje luka. Oljuštite crni luk i sitno ga iseckajte. Na prethodno zagrejanom ulju pržite luk dok ne dobije tamno žutu boju.Pošto je luk dobro propržen, dolijte vodu i ostavite da se dinsta oko 20-ak minuta. U međuvremenu, isecite meso na kocke.
  2. Kuvanje gulaša. Kada je luk prodinstan, dodajte 2 kašičice crvene paprike, dodajte dodatak jelima Paprika i sarma Vitamin Horgoš, nekoliko listova lovora Vitamin Horgoš i govedinu. Dolijte vodu, promešajte, dodajte peršun i ostavite da se krčka. Ukoliko je potrebno, s vremena na vreme, dolivajte vodu.
  3. Završni deo. Petnaestak minuta pre nego što je paprikaš završen, dodajte vegetu i paradajz sok, pa posolite i pobiberite po ukusu. Što se duže kuva, gulaš je lepši. Ne zaboravite da gulaš sa vremena na vreme promešate.Na samom kraju, dodajte kašičicu bosiljka i kuvajte još 2-3 min.
  4. Posluženje. Gulaš poslužite sa makaronama ili krompir pireom.

Prijatno!